dinsdag 1 december 2009

Taveri Europa in

Onder het motto 'Taveri het land in' zijn we vorig seizoen kampioen geworden en zijn derde divisie gaan spelen. Een van de voordelen van landelijk spelen is dat je aan de nationale bekercompetitie mag meedoen. De eerste rond stond oorspronkelijk gepland voor september (tijdens Bram z'n uitstapje naar Mexico), maar die ronde kwam te vervallen en de tweede ronde werd eind november gespeeld. Uiteraard hebben we ons opgegeven, samen met overigens slechts dertien andere landelijke teams. Na de loting bleek dat twee van onze favoriete tegenstanders bij ons in de poule zaten: Dordrecht 1 en FVT 1. Toch leuk dat je tegen de huidige landskampioen en bekerhouder FVT mag uitkomen.
In eerste instantie zat Charybdis ook bij ons in de poule maar die aanstellers hebben, zonder duidelijke redenen, afgehaakt, zeker bang voor het grote Taveri!
Dat we kansloos waren tegen zowel Dordrecht als FVT mocht de pret niet drukken. Wel was het jammer dat ik met m'n tennisarm zat en er geen invallers beschikbaar waren. Dus maar zelf gespeeld, heel voorzichtig met een hoop pijnstillers in m'n lijf. Ging nog geen eens onaardig.

Leuk om mee te maken!

Geen opmerkingen: